Mászófalépítés facebook
 

Mászófogások

Galéria
Mászófalak
 • Az Iskolai mászó falak képviselik a tökéletes, alternatív testnevelést. Kevés olyan beltéri tevékenység létezik, amely ilyen mértékű kihívást és izgalmat, nyújtana, mint egy mászó fal. Mászó falainkat úgy tervezzük, hogy minden képzettségi szinten, szinte minden korosztály számára használható legyen.
  Minden iskolai mászó falat, kiegészítő tartozékokkal szállítjuk. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk kivitelezett mászó falak szakszerűen üzemeljenek - amely a megrendelő érdeke is,- ezért képzési rendszerünk keretében vállaljuk a működtető személyzet elméleti és gyakorlati oktatását, a megszerzett bizonyítványt az Országos Munkavédelmi Képző és Továbbképző Kft. (az OMMF oktatási szervezete) állít ki, hogy Ön és munkatársai elégedettek legyenek a beruházással.
  A mászó fal felhasználásához egy javasolt tantervet dolgoztunk ki, mellyel segíteni szeretnénk a pedagógus kollégák tanórabeli munkáját.

  A megrendelő intézmények különböző elképzelésekkel és kívánságokkal keresnek meg minket ezért kínálunk választási lehetőséget beltéri és kültéri mászó falaink között.
  Külön kategóriákba rendeztük az általunk gyártott mászó falakat, Travers falak, kötél biztosítású mászó falak, speciális mászó falak, óvodai, bölcsődei mászó falak, otthoni boulder falak, kültéri mászó falak, kalandelemekkel színesített mászó falak.

  A falaink bármelyikét tudjuk megrendelőinknek ajánlani, javasoljuk, hogy tekintse át a lehetőségeket, hogy kiderítsék melyik típust tudnák használni a legnagyobb hatékonysággal.Amennyiben a mászó falak kiválasztásához segítségére lehetünk keressen minket bizalommal.
 • Mászófalak
   
  Traverz, Boulder Falak
  Kötélbiztosítású Falak
  Speciális Mászófalak
  Óvodai Mászófalak
  Otthoni Boulder Falak
  Kültéri Mászófalak
  Bordásfalra Rögzíthető Mászófalak
  Terápiás Mászófalak
  Engedélyek, Biztonságtechnika
  Készségfejlesztő Ügyességi Eszközök