Mászófalépítés facebook
 

Mászófogások

Galéria
Kalandpark Típusok
 • Kalandparkjainkat az elmúlt évek során a legkülönfélébb tereptárgyakra szereltük, természetes fákra, telepített facölöpökre, alapozást nem igénylő önhordó szerkezetre(mobil kalandpark),fém oszlopokra.


  1., Élő fák lombkoronályában kialakított kaland feladatok rendszere, talán a legelterjedtebb kalandpark típus országszerte.Költséghatékonyság szempontjából előnyös, ha rendelkezésre állnak meglévő természetes fák.


  2.,Fém vagy Facölöpös Kalandparkok
  Beton alapozással, fémoszlopok vagy borovifenyő oszlopok telepítésével készítjük. A megfelelő oszlop magasság megválasztásával több szinten is kialakíthatóak a fogadó állomások, ezáltal kis alapterületen rendkívül sok kaland feladat telepíthető.

  3.,Önhordó szerkezetű Kalandparkok

  Önhordó szerkezetű kalandparkjainkat a variálhatóság jellemzi, ennél a konstrukciónál nincsen szükség alapbetonozásra, minimális szintezéssel egyenetlen terepre is telepíthető.Ha semmilyen tereptárgy nem áll rendelkezésre a fogadó állomások kialakítására ezt a konstrukciót ajánljuk.A tartó oszlopok magassága elérheti a 6 métert is, így a trepp magassága 3-4 méteren kialakítható.