Mászófalépítés facebook
 

Mászófogások

Galéria
Kalandpark tervezés, kivitelezés
 • Kalandparkjaink tervezését és kivitelezését a sziklamászó versenyeink rendezésekor, egy színesítő plusz programként kezdtük el még 2005-ben.Számos Francia országbeli tartózkodásunk alkalmával szembesültünk a kalandparkok térhódításának a fák lombkoronájában kialakított kalandfeladatok népszerűségével.

  Első drótkötél pályáinkat a Bükk viaduktjain és felhagyott bánya területeken alakítottuk ki tesztelés céljából, mára több száz kalandfeladat kivitelezését tudhatjuk magunk mögött.
  Elsőként terveztük és kiviteleztük a Vadaskert alapítvány kertjében telepített, terápiás céllal kialakított kalandparkot. Ezen kalandpark nagy segítségükre van a gyermekek rehabilitációját és gyógyulását illetően.

  A kalandparkjainkat előzetes egyeztetés alapján látványterven jelenítjük meg , hogy a kivitelezés megkezdése előtt egy átfogó képet kapjunk a létesülő kalandparkról.
  Majd a szakhatósági dokumentációk beszerzés után elkezdődhet a kivitelezés.
  A kivitelezésen túl, állunk rendelkezésére a leendő megrendelőinknek megrendeléstől függetlenül, teljes körű szaktanácsadással, karbantartással, meglévő kalandparkjuk felülvizsgálatával.
  Kalandparkjaink az Európai Uniós szabványok irányelveinek megfelelően, a jogszabályok megtartásával, minősítési-, üzembehelyezési eljárási rendszerrel együtt készülnek. A statikus tervezőmérnökünk csak a bevizsgált anyagok gyári értékeivel végzi el a statikai számításokat, és ezek birtokában valósítjuk meg a pontos kivitelezést.

  Azonban ezen túlmenően az üzemeltetéshez is teljes körű biztonságtechnikai rendszer szavatolja a szolgáltatásokat igénybe vevők biztonságát.

  A legyártásra kerülő létesítmény elemei és az üzemeltetéshez használt egyéni védőeszköz rendszer elemei gyári, akkreditált intézettel bevizsgált, minősített, anyagokból, felszerelésekből kerülnek összeállításra.